Om

Allmänt


Företaget drivs av och består av mej, John P Lövqvist.


Med närmare 30 års erfarenhet av byggbranschen och de sista dryga 15 åren som projekt- och byggledare, projekteringsledare och besiktningsman har jag samlat på mej en bred erfarenhet av de flesta typer och storlekar av byggprojekt.


Jag har arbetat återkommande med exempelvis sjukhus, bostäder, Flygfältsbyggnader och försvarasanläggningar, fryshus, bilanläggningar, logistikbyggnader, Skolor, kontor, affärsbyggnader och såväl lätt som tung industri.


De senaste 15 åren har jag utöver konsultuppdrag haft olika chefsuppdrag inom större teknikkonsultkoncerner. (Klicka på den blåa ikonen på fotot till höger för att läsa en övergripande CV.)


Geografi


Företaget har sin bas i Skaraborg med säte i Skövde.


Förtroende, kvalité och projektförädling.


JOPLO jobbar för en sund, etiskt korrekt och nytänkande byggbransch. Framgång i byggbranschen ska byggas av vad man levererar och att leveransen bärs fram av kompetens, engagemang, ärlighet och förtroende. Strävan skall vara att personenergin i projekt ska läggas på projektförädlande aktiviteter och att göra rätt från början, inte på juridiska trätomål och att korrigera fel.

Kontakt

Kontor Skövde

Kyrkogatan 9

541 30 Skövde


Kontakt John

john@joplo.se

0768-348460

JOPLO På facebook

JOPLO Projektkonsult AB

Besöksadress kontor Skövde: Kyrkogatan 9

Organisationsnummer: 559012-6701

Dela denna sida

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED